Menu
Your Cart

Плаќање на 24 рати

Плаќање на 24 рати, со дебитни картички издадени од Комерцијална банка

Со цел да излеземе во пресрет на барањата на големиот број корисници на дебитни картички од Комерцијална банка, воведовме нова функционалност за плаќање на 24 рати со Mastercard и Visa дебитните картички на Комерцијална банка со провизија од 9,2%.

Износ:10.000 MKD
Период на отплата:24 месеци
Провизија %:9,2%
Износ на месечна рата:455 MKD
Вкупно камата:920 MKD
Вкупно за враќање:10.920 MKD